BOLZANO HEERLEN

BOLZANO HEERLEN Pizzeria - Doner - Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 488 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bolzano Heerlen. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 14:24 Bezorging ging niet zoals de bedoeling was, aardige bezorger Maar de pizza's.. nog nooit zo een slechte pizza gehad, zelfs een diepvries pizza uit de magnetron smaakt nog beter
23 jun 2022 om 19:33 om 17:21 besteld, om 18:34 bezorger aan de beur met de verkeerde bestelling. Gebeld maar moeilijk om informatie te krijgen van wat er aan de hand is, heb uiteidelijk pas om 19:00 mijn eten ontvangen wat niet was zoals besteld/slecht bereidt
21 jun 2022 om 18:47 Order wel geaccepteerd maar geen eten ! En staat nu op niet bezorgen Heel jammer
18 jun 2022 om 11:58 Het eten was lekker en de bezorging was sneller dan verwacht! Wel jammer dat we een paar andere snacks kregen dan wat we besteld hadden.
12 jun 2022 om 22:02 Het eten was goed en goed verzorgd en een vriendelijke bezorger
5 jun 2022 om 11:21 Pizza was ijskoud
5 jun 2022 om 4:19 Smerig voer! Deeg was niet eens gaar ! 1.45h moeten wachten ! Eten was koud ! En die arme bezorger kon er ook niks aan doen! Nadeel als je online al betaald anders had ik geen stuiver gegeven !
28 mei 2022 om 19:37 Eten was binnen 45 minuten bezorgd door een vriendelijke bezorger, het was goed warm en zoals altijd hebben we lekker gegeten. Bedankt!
22 mei 2022 om 1:25 Het eten was lekker. Kip shoarma schotel en hot chicken schotel besteld. Lekker vers. Geen bezorgkosten. Prijs is schappelijk. Allen het bezorgstip was 10min later dan aangegeven. Verder niks op aan te merken. Ik bestel nog eens opnieuw
20 mei 2022 om 18:08 Eten was goed warm en lekker, binnen 40 minuten bezorgd
20 mei 2022 om 14:08 Terwijl ik in een flat woon verwachte de bezorger dat ik het eten aan de andere kant van de straat kom halen. 3 keer met hem aan de telefoon gehangen om mijn voedsel in ontvangst te nemen. Eten zelf stelde ook teleur.
17 mei 2022 om 0:18 Het eten heeft goed gesmaakt !